Achter de schermen met… Nienke Vermeulen

22-04-2021

Per 1 maart is Nienke begonnen met werken voor Present, hieronder stelt zij zichzelf aan je voor.
“Ik ben Nienke Vermeulen en ik ga de komende maanden het kernteam van Present Amsterdam versterken, als projectmanager. Daar heb ik ontzettend veel zin in!
Altijd, maar zéker ook in deze bijzondere tijd, heeft Present Amsterdam een cruciale rol in de stad. Helaas is door de coronacrisis een deel van de doelgroep van Present – kwetsbare Amsterdammers – flink toegenomen. Present Amsterdam helpt mee om deze kwetsbare bewoners te bereiken en in beeld te brengen en daarmee ook vroeg te signaleren dat er (meer) hulp nodig is. Dat we met Present Amsterdam zo duidelijk een verschil kunnen maken, bruggen slaan en verschillende groepen in de stad met elkaar kunnen verbinden (ook al gaat dat nu anders dan “normaal”), motiveert mij enorm om voor Present Amsterdam aan de slag te gaan!”