Achter de schermen met… Willemijn Hilbrink

25-04-2021

Er zijn de afgelopen tijd veel nieuwe medewerkers aan de slag gegaan voor Present. Hierbij stelt Willemijn zich aan je voor:
“Ik ben Willemijn Hilbrink en met veel plezier ben ik vorige maand begonnen als trainee/vrijwilliger bij Present Amsterdam. Voor mij is het traineeship van Present een unieke kans om mijn horizon te verbreden en ervaring op te doen bij een professioneel maatschappelijk betrokken organisatie. Ik vind het leuk om sociaal bezig te zijn, te kijken waarin mensen het beste tot hun recht komen en ik werk graag in teamverband. Het organiseren van sociale en praktische projecten geeft mij energie en ik vind het belangrijk om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. In deze bijzondere tijd is het nog belangrijker om naar elkaar om te kijken en onderwerpen aan te pakken zoals armoede en eenzaamheid, thema’s die ook centraal staan in het traineeship.
Ik ben blij deel uit te mogen maken van het team Present Amsterdam, ik heb zin anderen te leren kennen en mij verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als op professioneel vlak!”