Dit is Present

Dit zijn wij

Per 1 december gaat directeur Anna van Dam Present Amsterdam verlaten. Het bestuur van Present Amsterdam heeft veel waardering voor Anna’s bevlogen inzet en de wijze waarop zij Present heeft uitgedragen richting onze vrijwilligers en samenwerkingspartners. Anna heeft bijgedragen aan een stabiele organisatie met vernieuwende projecten zoals Sociaal Tuinieren, het project Nieuwkomers en aan de groei van Adam Helpt. Wij wensen Anna het allerbeste toe in het vervolg van haar loopbaan!

Anna van Dam over haar vertrek: “Er zijn zoveel mensen die Present zijn, die Amsterdam een warm hart toedragen en daar waar de nood hoog is, concrete hulp willen bieden die mensen echt een stap verder helpen. Mijn moeder zei altijd: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. In de afgelopen drie jaar heb ik dat letterlijk zien gebeuren: door concrete hulp in huis of tuin kwam er ruimte voor het aanpakken van problemen. Aan alle mensen die hieraan bijdragen: ik maak een diepe buiging voor jullie allemaal en dank jullie voor de hele fijne samenwerking.”

Renske Raalte zal als interim-directeur het stokje van Anna overnemen. Renske heeft ervaring met de Present beweging en een aantal jaren bevlogen leiding gegeven aan Present Utrecht. Daarmee is zowel de continuïteit als het opvolgen van de door Anna ingezette vernieuwingen geborgd.

Lees hier het volledige item waarin Anna van Dam haar vertrek toelicht in een persoonlijk bericht.

Kantoor

Als Present Amsterdam maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Tal van mensen zijn Present in Amsterdam en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Amsterdam. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Amsterdam bestaat uit:

Renske Raalte

Directeur

renske@presentamsterdam

Caroline Juffer

Projectcoördinator

caroline@presentamsterdam.nl
06 21 52 85 19

Hanna Molenaar

Projectcoördinator

hanna@presentamsterdam.nl
06 27 03 62 60

Melissa Maikoe

Projectcoördinator

melissa@presentamsterdam.nl
06 21 34 94 25

Caroline Coucke

Vrijwillig begeleider sociaal tuinieren

caroline.coucke@presentamsterdam.nl

Hayat Nouzi

Vrijwillig projectcoördinator

hayat@presentamsterdam.nl
06 252 824 26

Kees den Boer

Vrijwillig logistiek medewerker

Robertien Aberson

Tuinontwerper sociaal tuinieren

robertien@presentamsterdam.nl

Hélène Stalenhoef

Groepenbegeleider en tuinontwerper sociaal tuinieren
helene@presentamsterdam.nl


Bestuur

Tal van mensen zijn Present in Amsterdam en overal in Nederland. Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Geert Westert

Voorzitter

Carla Houben

Secretaris

Gerrit Hartog

Penningmeester

Inke Thakoersingh

Algemeen bestuurslid

Mohamed Machbouâa

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.