Sign up as...

Discover the rewards of working with your friends, colleagues or family for the benefit of others.

Read more...

Sign up AS a GROUP

Would you like to devote some of your time and talent to helping others? We offer a range of opportunities for individual volunteers.

Read more...

Sign up AS an Individual

Become a Friend

The work of Present Amsterdam is growing. We are enabling an increasing number of people to work together for those who could do with a helping hand. To keep this work going, Present needs your support.

Read more...

Become a Friend

Present for your company

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Gister maakte je kennis met een nieuwe stagiair, vandaag stellen we je voor aan Nienke die zich ook per 1 maart bij ons heeft aangesloten:

"Ik ben Nienke Vermeulen en ik ga de komende maanden het kernteam van Present Amsterdam versterken, als projectmanager. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Altijd, maar zéker ook in deze bijzondere tijd, heeft Present Amsterdam een cruciale rol in de stad. Helaas is door de coronacrisis een deel van de doelgroep van Present - kwetsbare Amsterdammers - flink toegenomen. Present Amsterdam helpt mee om deze kwetsbare bewoners te bereiken en in beeld te brengen en daarmee ook vroeg te signaleren dat er (meer) hulp nodig is. Dat we met Present Amsterdam zo duidelijk een verschil kunnen maken, bruggen slaan en verschillende groepen in de stad met elkaar kunnen verbinden (ook al gaat dat nu anders dan "normaal"), motiveert mij enorm om voor Present Amsterdam aan de slag te gaan!"

Als jij ons team ook wilt versterken of gewoon een keer vrijwilligerswerk wilt doen via ons, kun je je aanmelden via onze website: stichtingpresent.nl/amsterdam/aanmelden/
... Lees meerSee Less

2 days ago
Gister maakte je kennis met een nieuwe stagiair, vandaag stellen we je voor aan Nienke die zich ook per 1 maart bij ons heeft aangesloten:

Ik ben Nienke Vermeulen en ik ga de komende maanden het kernteam van Present Amsterdam versterken, als projectmanager. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Altijd, maar zéker ook in deze bijzondere tijd, heeft Present Amsterdam een cruciale rol in de stad. Helaas is door de coronacrisis een deel van de doelgroep van Present - kwetsbare Amsterdammers - flink toegenomen. Present Amsterdam helpt mee om deze kwetsbare bewoners te bereiken en in beeld te brengen en daarmee ook vroeg te signaleren dat er (meer) hulp nodig is. Dat we met Present Amsterdam zo duidelijk een verschil kunnen maken, bruggen slaan en verschillende groepen in de stad met elkaar kunnen verbinden (ook al gaat dat nu anders dan normaal), motiveert mij enorm om voor Present Amsterdam aan de slag te gaan!

Als jij ons team ook wilt versterken of gewoon een keer vrijwilligerswerk wilt doen via ons, kun je je aanmelden via onze website: https://stichtingpresent.nl/amsterdam/aanmelden/

Per 1 maart is Lisa bij ons als stagiaire van start gegaan, hieronder stelt zij zichzelf aan je voor:

'Mijn naam is Lisa van IJzeren, 22 jaar jong en ik woon in Barendrecht. Ik volg de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en ga nu als stagiaire aan de slag bij Present. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de mooie doelen die Present voor ogen heeft.
Vooral in deze vreemde tijd is het belangrijk om aan elkaar te blijven denken en er voor elkaar te zijn. Het doen van #vrijwilligerswerk is daar de uitgelezen kans voor. Ik vind het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen en dit hoop ik te realiseren als stagekracht bij Present.'

Wil jij ons team ook versterken? Neem dan contact met ons op en schrijf je in als vrijwilliger. stichtingpresent.nl/amsterdam/aanmelden/
... Lees meerSee Less

3 days ago
Per 1 maart is Lisa bij ons als stagiaire van start gegaan, hieronder stelt zij zichzelf aan je voor:

Mijn naam is Lisa van IJzeren, 22 jaar jong en ik woon in Barendrecht. Ik volg de studie Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en ga nu als stagiaire aan de slag bij Present. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de mooie doelen die Present voor ogen heeft. 
Vooral in deze vreemde tijd is het belangrijk om aan elkaar te blijven denken en er voor elkaar te zijn. Het doen van #vrijwilligerswerk is daar de uitgelezen kans voor. Ik vind het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen en dit hoop ik te realiseren als stagekracht bij Present.

Wil jij ons team ook versterken? Neem dan contact met ons op en schrijf je in als vrijwilliger. https://stichtingpresent.nl/amsterdam/aanmelden/
Load more

Blogs

 • Great work by our foreign...

  06-12-2018

  Volunteers supporting a practical project The purpose of this project[...]
 • Crisis shelter for...

  05-07-2018

  Today once again it was a fun time at the shelter for homeless mothers[...]
 • In the Derde...

  10-11-2017

  At the Derde Laurierdwarsstraat in the very beautiful Jordaan-area there[...]
 • A game of bingo at the...

  19-10-2017

  On a thursday afternoon it is very cosy to play a game of bingo with some[...]
MEER blogs >>