Samen voor Amsterdam

Vrijwilligerswerk met je vrienden

Samen met je vriendengroep als vrijwilligers in Amsterdam aan de slag

Maak samen in al een paar uurtjes tijd een wereld van verschil in het leven van de ander. Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden een ander te ontmoeten en te helpen. Gewoon bij jullie in de buurt in Amsterdam. Leer elkaar en de ander op een nieuwe manier kennen en ervaar hoe waardevol en leuk dit is.

Passend project
Present helpt graag bij het vinden van een kort vrijwilligersproject. Dat waar jullie goed in zijn en leuk vinden om te doen, koppelen we aan mensen die het nodig hebben. Kortom, een project dat betekenis heeft voor een ander, maar ook voor jezelf en echt goed bij jullie past.

Hulp in een dag(deel)
Meedoen met een vrijwilligersproject via Present kan met een groep van 2-50 personen. De mensen die jullie helpen, zijn soms sociaal geïsoleerd, leven in armoede of kampen met fysieke en geestelijke problemen zoals ziekte, ouderdom of beperking. Wat je ook doet, waar je ook komt, wie je ook ontmoet, jullie aanwezigheid is heel welkom.

Nu aanmelden

Een greep uit onze verschillende vrijwilligersactiviteitenSociale vrijwilligersactiviteiten

Denk aan: faciliteer samen met je gezin een leuke spelletjesmiddag voor vluchtelingenkinderen, ga gezellig pannenkoeken bakken met mensen met een verstandelijke beperking, of ga samen met je kinderen en eenzame ouderen naar een dierenboerderij.

Praktische klussen

Denk aan: samen met je gezin een verwilderde tuin in een achterstandswijk opknappen of de woonkamer van een alleenstaande moeder met kinderen schilderen .... Samen als gezin zorg je voor een fijne plek voor mede-Amsterdammers.

Of wat jullie ook maar willen doen ...

Graag helpen wij jullie bij het vinden of verzinnen van een vrijwilligersproject dat bij jullie wensen past. 

Samen voor Amsterdam

Verschil maken met Present


vrijwilligerswerk op maat


Wij kijken samen wie je wilt helpen & hoe


1 - 50
personen


Wij organiseren activiteiten voor individuen en groepen


in Amsterdam
& omstreken


Wij zoeken een project bij jou in de buurt


gratis
deelname


Onze projecten worden door subsidies en donaties gefaciliteerd

Hoe werkt het?

Het project organiseren we op basis van jullie wensen en beschikbaarheid. Na aanmelding nemen we contact op om dit met jullie te inventariseren. We maken met elkaar kennis en kiezen samen zorgvuldig activiteiten waaraan ieder groepslid kan deelnemen. Samen bereiden we de dag voor en brengen met één van jullie een voorbezoek op locatie. Tijdens de dag van de ontmoeting starten we met jullie op en sluiten we met jullie af. Zo zorgen we voor een waardevolle ontmoeting met de ander.

Jullie bijdrage maakt echt een verschil

Jullie aanwezigheid, het Present zijn, vinden wij een hele mooie bijdrage.  Iedere vriendengroep kan dus meedoen. Vooraf kijken we op welke manier we de ervaring kunnen verrijken. Dat kan zijn door een bloemetje, een zelf gebakken taart of jullie gereedschap mee te nemen. Samen zorgen we voor een mooie ontmoeting. Samen als vriendengroep
present zijn in Amsterdam