Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen…

Lees meer ...

aanmelden ALS GROEP

Wil jij je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Partner worden?

Gelooft u ook dat er meer nodig is dan hoge winstcijfers ? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Neem een aandeel in Present en investeer in mens, milieu en maatschappij !

Lees meer ...

Steun ons als partner

Nieuwe Apeldoorner(s)

Integreren in een nieuwe samenleving en een andere cultuur is niet eenvoudig. Om een nieuw leven op te kunnen bouwen in de Nederlandse samenleving is hierin het contact met Nederlanders van groot belang.

Lees meer

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Present Apeldoorn heeft 10 nieuwe foto's toegevoegd.
Present Apeldoorn

Ook deze mooie projecten van afgelopen zaterdag zijn de moeite waard te delen.

Een groep studenten van de Theologische Universiteit Apeldoorn heeft, verdeeld over drie verschillende adressen, tuinen opgeknapt. In drie heel verschillende situaties maar in elke situatie was het heel waardevol dat ze er waren.

Tuurlijk, de tuinen zijn opgeknapt en mooier geworden, maar wat nog veel mooier was: er was aandacht en tijd voor de mensen die ze hielpen ❤️, dank en tot de volgende keer!
... Lees meerMinder tekst

2 dagen geleden

Present Apeldoorn heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
Present Apeldoorn

Veel bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen komen zelden of nooit buiten omdat niemand hen kan begeleiden. Paleis het Loo gaf voor dit doel kaarten weg. Deze fantastische groep vrijwilligers ging rolstoelwandelen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om met een paar uur van je tijd een verschil te maken in het leven van een ander kijk dan op stichtingpresent.nl/apeldoorn/
... Lees meerMinder tekst

4 dagen geleden

Present Apeldoorn heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd — onder de indruk.
Present Apeldoorn

Het is toch om stil van te worden... wat zijn er veel mensen in Apeldoorn die wat voor een ander willen doen. Vandaag zijn maar liefst zes groepen actief!

Alvast eentje uitgelicht; collega’s van XLLease doen ieder jaar een project via Present, hoe tof dat ze hun vrije tijd inzetten. Vandaag hielpen ze een jonge moeder voor wie het leven erg ingewikkeld is, waardoor ze geen overzicht meer had in haar huis.
Deze lieve mannen en vrouw hebben haar vandaag geholpen met boven vloerbedekking leggen, een bed en kast in elkaar zetten, er is opgeruimd in de schuur en de tuin...bijna 1000 kg aan grof vuil is afgevoerd.

Wat een verademing en opluchting voor deze vrouw. Ze is er nog niet maar dit is een stap in de goeie richting en samen met professionele hulp kan ze stap voor stap haar leven weer oppakken.

Bedankt lieve mensen ❤️ (ook voor de verzamelde boekjes, puzzels, speelgoed voor de kinderen! )
... Lees meerMinder tekst

4 dagen geleden

Vrijwilliger : "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren !"