Meedoen als…

Als makelaar in vrijwilligerswerk kan iedereen zich bij ons aanmelden. We slaan een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

… bedrijf

Gelooft u ook dat er meer nodig is dan winstcijfers? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Present Apeldoorn helpt bedrijven meer te betekenen voor Apeldoorn en omgeving. Bekijk de mogelijkheden. Lees meer.

… groep

Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, voetbalteam etc. een ander te ontmoeten en te helpen. Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om bij jullie aanbod een project te vinden dat betekenis heeft voor een ander en dat bij jullie (aanbod) past. Ontdek hoe je door als groep een ander centraal te stellen, je elkaar op een andere manier leert kennen. Lees meer.

Om goed aan te sluiten bij uw groepsaanbod leest u via de andere onderdelen in dit submenu meer over een aantal groepen dat zich regelmatig inzet via Present en waar we in sommige gevallen zelfs speciale methodes voor ontwikkeld hebben.

… individu

Ben je op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding en help je anderen graag een handje verder? Present biedt je twee mogelijkheden: meedoen met de flexgroep of jouw expertise op andere wijze inzetten voor Present. Lees meer