Meedoen als bedrijf

Gelooft u ook dat er meer nodig is dan winstcijfers? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Present Apeldoorn helpt bedrijven meer te betekenen voor Apeldoorn en omgeving. Bekijk de mogelijkheden:

partner worden Present ApeldoornPartner van Present

Word partner van Present. Daarmee steunt u de vele projecten die jaarlijks in Apeldoorn gebeuren voor een leefbare samenleving èn u kunt kunt zelf aan de slag. Want onze partners bieden we een pakket met: leuke motiverende ervaringen voor het bedrijf, én: zinnige bijdrage aan de samenleving. Lees meer

 

 

personeelsuitje met presentPersoneelsuitjes 

Bezorg medewerkers een onvergetelijk personeelsuitje met Present. Met elkaar ervaar je een leuke, samenbindende activiteit. Bovendien beteken je die dag iets voor de maatschappij. Met elkaar kom je op plekken waar je normaal niet komt en beteken je iets voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Lees meer

 

 

teamcoaching met presentTeamtraining 

Neem met uw team (directie, management, project, et cetera) deel aan een Present-dag. Een Present-dag is een effectieve en hartverwarmende vorm van teamcoaching, met een maatschappelijk randje. Een Present-dag ziet er als volgt uit. Lees meer

 

 

bedrijfsaanbod presentBedrijfsaanbod

Uw bedrijf heeft Apeldoorn iets te bieden. Graag bemiddelen wij daarin zodat uw spullen, uw workshop, lezing, training, of presentatie terecht komt op een zinvolle plek. De reguliere werkzaamheden van uw bedrijf kunt u eenmalig of een aantal keren aanbieden aan een maatschappelijke organisatie (in de zorg, sport, cultuur, enzovoort) die hier anders geen budget voor heeft maar er wel degelijk erg mee geholpen is. Voor dit aanbod organiseert Present jaarlijks de Beursvloer. Present vindt de perfecte match voor u.

Ervaringen

  • Groep na een sociaal project: “Anderen helpen, ook al is het maar een heel klein beetje, geeft een voldoening die echt een laag dieper gaat dan het meeste plezier.”
  • Hulpverlener na project voor ouderen: “Het is mooi om te zien dat ouderen weer in contact komen met dingen van nu door jonge vrijwilligers.”
  • Hulpontvanger na schoonmaakklus: “Ik kan een hoofdstuk afsluiten. De steun van de groep was erg bijzonder voor mij.”

Wilt u meer weten over de ervaringen van bedrijven die met ons hebben samengewerkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.