Aanmelding zomerpakketten

15-04-2021

Voor het vierde jaar op rij organiseren we de zomerpakkettenactie in Apeldoorn. Wil jij een pakket maken? Opgeven kan nu!

Hoe mooi is het om een zomerpakket te maken voor een gezin dat een extraatje in de zomervakantie goed kan gebruiken, omdat zij niet weg kunnen voor een vakantie of dagje uit. En dan is zes weken best lang.

Er zijn veel gezinnen die wel werken voor hun geld, maar het vakantiegeld wat ze uitgekeerd krijgen moeten gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, of schoolmateriaal voor het nieuwe seizoen, of nieuwe schoenen voor alle kinderen. Dan blijft er te weinig over om bijvoorbeeld een gezellige activiteit te doen als gezin. Maar ook moeders en/of vaders die niet kunnen werken door allerlei omstandigheden en weinig te besteden hebben vinden het superleuk om hun kinderen te verwennen of iets leuks te doen met elkaar tijdens de vakantie.

Voor deze gezinnen zoeken we mensen die een pakket willen maken; mensen die iets willen geven en willen delen omdat ze het zelf kunnen missen. Je mag dit individueel doen, maar ook als gezin of met een groepje vriendinnen of collega’s. Wat jij wil en overleg gerust met ons over mogelijkheden. (mail: marloes@presentapeldoorn.nl)
Geef je hier op!

Ben je hulpverlener en wil je een gezin dat jij begeleidt opgeven voor het ontvangen van een zomerpakket? Klik hier