Actie zomerpakketten

20-10-2020

Meer dan 100 Apeldoornse gezinnen zijn verrast met een zomerpakket, vlak voordat de zomervakantie aanbrak. Dat houdt in dat er ook meer dan 100 makers van de pakketten waren en via deze weg willen we jullie daar heel hartelijk voor bedanken!

Er werd veel aandacht besteed aan het maken van de pakketten. Naast het uitje dat wij konden geven (dankzij Accres, de Apenheul en Paleis Het Loo!) werden mensen blij gemaakt met bioscoopbonnen, een abonnement soms zelfs voor een zwembad of kinderboerderij, nieuw speelgoed dat goed bij de leeftijden en hobby’s van de verschillende kinderen paste, gezelschapsspelletjes, kortom te veel om op te noemen.

Op maat gemaakt, met liefde, dat kon je merken en dat hebben we veel terug gekregen via de hulpverleners of van de ontvangende gezinnen zelf: “Het is zo fijn zomaar iets te ontvangen van mensen die je niet eens kent maar het je helemaal gunnen. Iets van hun leven willen delen”.

“Lekker ondankbaar zeg”
Niet altijd zijn de reacties van het ontvangende gezin zoals je verwacht of hoopt, maar weet dat het op de goede plek terecht is gekomen en dat het soms heel moeilijk is voor mensen om zomaar te ontvangen of de juiste reactie te geven om dankbaarheid te tonen. Ook daarom;

Lieve pakkettenmakers, heel hartelijk dank dat jullie tijd, aandacht, liefde en geld hebben gestoken in het maken van een zomerpakket. Jullie hebben met elkaar de zomer nog zonniger gemaakt voor meer dan 100 gezinnen en daarmee Apeldoorn weer een stukje liever en mooier.

Volgend jaar weer?!