Jaap Berends nieuwe voorzitter van Present

11-02-2020

Jaap aan het woord: “In het dagelijks leven ben ik partner van een adviesbureau in Arnhem voor inclusief werkgeven en sociaal ondernemen. Daarnaast leid ik de landgoedcoöperatie Campus Woudhuis in Apeldoorn. Ik ben actief lid van de Tabernakelkerk. Ik ben getrouwd met Thea Mooiweer en vader van een zoon en een dochter. Ik woon al 30 jaar in Apeldoorn en vind het fijn om via Present te kunnen bijdragen aan het goede voor de stad.
Je kunt het namelijk zomaar minder treffen. Als je een beperking hebt of ziek wordt, als je een verkeerde keus maakt in je leven, als je moet vluchten uit een land met oorlog of honger of als je gewoon pech hebt. Je zit zomaar in de problemen, ook in Apeldoorn. Dan is het fijn dat er een club is die kan bemiddelen in hulp. Mensen die door Present de kans krijgen om goed te doen, je even een helpende hand te reiken en die daar vaak mooie ontmoetingen voor terug krijgen. Dit heb ik zelf bij Present-projecten ervaren. Daarom zet ik me graag in voor het bestuur van Present.”

Een mooie tijd gewenst Jaap, we zijn blij met je!

Vanaf deze plek ook dank aan Bram Wattel die bijna 12,5 jaar betrokken is geweest bij Present Apeldoorn, eerst als lid van de stuurgroep en later als voorzitter van het bestuur.