Steun ons

Partner worden

Wil je van blijvende waarde zijn als bedrijf in Apeldoorn en omgeving? Partner zijn van Present is dé kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Je levert als Partner een bijdrage aan de Apeldoornse samenleving en bent van grote betekenis in je directe omgeving.

Je kunt op diverse manieren investeren in Present. Wij lichten er twee toe:

  1. Dit kan door middel van financiële steun om de inzet van onze vrijwilligers mogelijk te maken (eenmalig of als vaste Partner).
  2. Maar je kunt ook met collega’s zelf aan de slag met een project. Dat is niet alleen een leuk teamuitje, maar ook een manier om meer betrokken te raken bij het goede doel.

Present vermeldt haar Partners op de website en sociale media. Met het certificaat “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” laat je zien dat je Stichting Present ondersteunt. Dankzij de ANBI-status is een bijdrage aftrekbaar van de belasting. Daarnaast worden onze Partners jaarlijks uitgenodigd voor onze Partner bijeenkomst en de Maatschappelijke Beursvloer.

Hoger rendement

Je investering kan een nog hoger rendement opleveren. Want Present bemiddelt niet alleen voor groepen uit bedrijven. We willen een beweging op gang krijgen van mensen die omzien naar elkaar in Apeldoorn. Ook groepen vrienden, studenten, kerkgenoten, buurtgenoten, scholieren en gezinnen kunnen zich melden bij Present. Deze groepen nemen zelf geen budget mee, maar door jouw investering kan Present ze wel inzetten. Jij investeert, zij leveren tijd en menskracht. 

Partner worden

Interesse om zo een aandeel in Present te nemen? Een medewerker van Present Apeldoorn overlegt graag over de mogelijkheden. Ook andersoortige inzet van mensen, middelen en media bespreken we graag. Benieuwd wat jouw organisatie kan betekenen voor anderen via Present? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.