Dansavond op het AZC

12-07-2018

“Met 35 danseressen van Dansstudio Jan Postema hebben we een dansavond voor alle dames boven de 13 jaar en wonend op het AZC georganiseerd. Wij vonden het super gezellig om deze dames te ontmoeten. Met DJ Thyrza achter de draaitafels en met echte disco lichten, ging het dak eraf! Wat leuk om ook te dansen op Arabische muziek en wat kunnen de dames daar mooi op dansen. Bedankt voor jullie gastvrijheid, we komen graag nog eens! ” (Dansstudio Jan Postema)

Reacties van vrouwen en meisjes vanuit het AZC:
“Het was een leuke ervaring. Dit was de eerste keer dat ik in Nederland naar zulke dansavond ben gegaan. Aangezien dat ik een hoofddoek draag, maar het was leuk. Bedankt dat jullie onze cultuur en geloof gerespecteerd hebben.”

“Ik was heel blij omdat ik 18 jaar oud ben en ik niet naar de feestjes kan gaan die buiten mijn religie en traditie vallen. Maar ik was zo blij met de meisjes die op dezelfde leeftijd waren, en ik deelde vreugde en vrolijkheid met ze”.

“We hebben in het AZC hele moeilijke dagen, veel wachten en een onbekende toekomst. En omdat wij vrouwen zijn de meeste verantwoordelijk moeten hebben, was het feestje erg plezier waardoor de psychologische druk afnam door te dansen en te lachen. We zijn blij ook dat de Nederlandse meisjes naar ons glimlachen.

Bedankt voor alle mensen die dat hebben gedaan”.

“Ik was heel blij omdat de vrouwen van AZC gelukkig werden, ze ontvingen positieve energie van Nederlandse vrouwen.

Bedankt voor je succesvolle regeling van het feestje en we hopen het nog een keer te doen ??”