Present in tijden van Corona

19-03-2020

Wij ontkomen er ook niet aan: de maatregelen rondom het Coronavirus. Tot 6 april zetten we in ieder geval geen groepen vrijwilligers in en alle projecten en projectbezoeken tot die tijd komen dan ook te vervallen! Wij werken zelf vanuit huis.

Het zijn onwerkelijke en zorgelijke tijden voor ons allemaal. Gelukkig zien we veel mooie initiatieven ontstaan waarbij mensen omzien naar elkaar. Een boodschap doen voor mensen die ziek zijn of thuis moeten blijven, een luisterend (telefonisch) oor, aanbod om op kinderen te passen van mensen die moeten werken in vitale beroepen etc. Prachtig om te zien!

Als Present dragen we graag bij op een manier die aanvullend is op deze initiatieven, zoals we dit altijd al doen. We denken aan cliënten van hulpverleners die niet zo makkelijk toegang hebben tot hulp, door wat voor reden dan ook, maar die dit wel hard nodig hebben. We hebben een zeer uitgebreid netwerk aan vrijwilligers die al ervaring heeft met deze doelgroep. Dit koppelen we als Present graag aan elkaar.

Wil je als vrijwilliger of hulpverlener weten hoe en/of doe je graag mee, klik voor meer info en aanmelden.

En voor alles geldt: pas goed op jezelf zodat er je voor die ander kunt zijn!