Handen met groene vingers gingen flink uit de mouwen!

19-04-2019

De medewerkers van Patrimonium Barendrecht zetten zich jaarlijks maatschappelijk in tijdens projecten met Present. Het 1e project van dit jaar vond plaats in de binnentuinen van Laurens De Elf Ranken. Er volgen in juni en oktober nog twee sociale en praktische activiteiten bij dezelfde organisatie. Zo is er voor alle collega’s wat wils. Op dinsdag 16 april waren de werkzaamheden ook héél praktisch trouwens want toen gingen de medewerkers met groene vingers aan de slag! Zij leefden zich, met hulp van enkele bewoners, uit in de binnentuinen van Laurens De Elf Ranken. Die liggen er nu weer spik en span bij en de bewoners kunnen genieten van fraai gevulde, fleurige bloempotten. En zonder dat we dat van te voren wisten, is de timing natuurlijk geweldig geweest. Met dit mooie weer zullen de bewoners de komende dagen ongetwijfeld regelmatig in de tuinen te vinden zijn! Geweldig toch om meteen zoveel eer van je werk te hebben?