Dat is nog eens eer van je werk!

14-05-2019

De achterliggende omstandigheden van sociale en verslavingsproblematiek zijn treurig. Betrokken hulpontvanger zou het misschien best willen, maar het lukt hem in de huidige omstandigheden gewoonweg niet om dingen op orde te krijgen. De schaamte, ook over de staat van zijn tuin is groot en hij durft zich nauwelijks buiten te vertonen. Wat is het dan fijn als er vrijwilligers zijn die op een dag zomaar, zonder vragen te stellen of te oordelen, de handen voor jou uit de mouwen willen steken.

En daarbij hadden ze wel eer van hun werk! Wat ’s morgens nog één woestenij leek, was ’s middags een keurig betegelde tuin. Even voor de goede orde: die tegels lagen er dus al, alleen was daar bij aanvang nog niets van te zien! Dank jullie wel heren vrijwilligers! Jullie hebben hulpontvanger en de buurt een groot plezier gedaan door Present te willen zijn voor een ander!