SGP-CU zet bloemetjes buiten

08-03-2020

Zaterdag 7 maart. Eindelijk eens een heerlijke voorjaarsdag na vele weken met wind en regen. De fractie van SGP-CU was op deze dag mét jonge familieleden present bij Stichting  Distinto. Zij zetten de bloemetjes letterlijk en figuurlijk buiten. Zo is de tuin hélemaal klaar voor het voorjaar en voor de buitenspelende kinderen van Distinto. Fijn om dat met elkaar aangepakt te hebben. Het blijft leuk om te zien hoe oud(er) én jong vrijwilliger kan zijn. Present zijn is voor álle leeftijden. De activiteiten van deze dag werden mede mogelijk gemaakt door Present projectleiders Rob en Leo. Zij begeleidden de groep en zorgden voor het voorwerk en voor de materialen. Monica Pors was aanwezig namens Distinto en maakte de middag met haar goede zorgen extra plezierig.