Restaurantmaaltijd aan huis!

03-04-2020

In samenwerking met Restaurant Wapen van Poortugaal en KijkopWelzijn werden er op donderdag 2 april ruim 100 warme maaltijden bezorgd bij Barendrechtse senioren. Vrijwilligers van Present namen de bezorging voor hun rekening. Zij werden bij het afleveren overstelpt met lieve en fijne reacties. Het valt in deze tijden van quarantaine niet mee om hele dagen alleen in huis te verblijven. Dus niet alleen de maaltijd werd positief ontvangen, ook het praatje aan de deur was een welkome afwisseling in het dagritme.

De mensen die zich inzetten waren bijna allemaal vrijwilligers die zich bij ons aangemeld hebben naar aanleiding van de Corona-crisis. Door thuiswerken of vrijstelling van werkzaamheden hebben zij momenteel meer tijd dan normaal en vinden zij het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander.