Blije gezichten dankzij Straat Bingo’s

01-07-2020

In juni organiseerden we maar liefst 6 ‘Straat Bingo’s’! Verspreid over meerdere dagen en dagdelen genoten zo’n 160 bewoners van de Repelwei, Notenhof, Maashoek, Windsingel, Meliom en Humanitas Concertweg vanaf hun galerij of gemeenschappelijke tuin van de activiteiten. Ze werden niet alleen blij van de Bingo die enthousiast geleid werd door leerlingen van Calvijn Groene Hart maar ook van de muziek die namens Gebouw het Kruispunt verzorgd werd door DJ Perry en de mannen van Stichting Petition.  Voor de winnaars waren er leuke prijsjes die de leerlingen zelf geregeld hadden via het lokale bedrijfsleven. Deze straat Bingo’s waren een prachtig voorbeeld van de mooie en spontane samenwerkingen die in Coronatijd ontstonden en waarbij alle organisaties doen waar zij goed in zijn om zo samen te komen tot mooie activiteiten die de eenzaamheid en social distance enigszins verlichtten.