5e DIACODOE op 9 OKTOBER

08-09-2021

Op zaterdag 9 oktober organiseren we voor de 5e keer samen met het Diaconaal Beraad de Diacodoe!
Jongeren die eerder meegedaan hebben weten hoe bijzonder en gezellig het ieder jaar is. Samen met andere jongeren uit Barendrechtse kerken steek je je handen uit de mouwen om dorpsgenoten te helpen. Tijdens de Diacodoe kom je op plekken waar je nooit komt, doe je dingen die je nooit doet en ontmoet je mensen die je anders niet spreekt. Maar ook als je niet bij een kerk betrokken bent, ben je natuurlijk van harte welkom om mee te doen!
We verwachten op 9 oktober om 9:30 te starten en de dag uiterlijk om 15:00 af te sluiten.

Omdat we graag willen dat de Diaconie voor alle deelnemers een positieve ervaring wordt, kun je zelf aangeven welk project jouw voorkeur heeft. Grofweg zijn er drie keuzen:

> Een tuin opknappen: wieden, snoeien, gras maaien, plantjes in bloembakken zetten etc.

> Klussen: bijvoorbeeld schoonmaken, muren sauzen of spullen wegbrengen.

> Een sociale activiteit zoals wandelen met ouderen, pannenkoeken bakken voor verstandelijk beperkten of spellen doen met kinderen van statushouders.

Bij Present gaat het nooit alleen om de werkzaamheden, maar ook om de ontmoeting tussen jou en Barendrechters die je hulp goed kunnen gebruiken. En verder is het gewoon een gezellige dag waarin er ook tijd genomen wordt voor pauze. Wij zullen ervoor zorgen dat alle deelnemers voorzien worden van lunch, drinken en tussendoortjes.

Doe jij ook mee?
Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Ben je (jeugd)leiding van een kerk of een andere organisatie en wil je een groep jongeren aanmelden voor de Diacodoe? Stuur dan een mail naar info@presentbarendrecht.nl met de volgende gegevens van iedere deelnemer:
– voor- en achternaam;
– leeftijd;
– projectvoorkeur.

Aanmelden voor de Diacodoe is mogelijk tot vrijdag 1 oktober 2021.