Barendrechters in Actie

04-12-2018

Theater het Kruispunt, KijkopWelzijn, Present Barendrecht en de Barendrechtse Uitdaging slaan in de tweede week van december de handen ineen tijdens Barendrechters in Actie. Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten komen inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze pakketten worden in de week voor Kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, Stichting Pipa en andere goede doelen uit Barendrecht. Van 11 tot en met 15 december kan men (nieuwe) producten inleveren op drie locaties. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur bij het kantoor van KijkopWelzijn aan de Binnenlandse Baan 30 (zaterdag gesloten) en ’s avonds (ook op zaterdag 15 december) van 18.30 tot 20.30 uur in de foyer van Het Kruispunt aan de Middenbaan 111. In Carnisselande kan men tussen 10.00 en 15.00 uur terecht bij Humanitas-DMH aan het Middeldijkerplein 148.

In verband met hygiëneregels kunnen alleen nieuwe, dichte en houdbare producten worden geaccepteerd.  Denk aan shampoo, pasta, verzorgingsproducten, kaarsen, olie, kerstversiering, wasmiddel, koffie en thee, blikgroenten, houdbaar broodbeleg (pasta / hagelslag / pindakaas), frisdrank, chocolade, chips, rijst, koek etc.

Ook bedrijven en organisaties mogen producten doneren. Op www.barendrechtersinactie.nl is alle informatie te vinden voor particulieren en bedrijven. Zij zijn van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie.