Cheque voor Present tijdens jubileumavond

06-09-2018

Wij kijken met grote dankbaarheid terug op een feestelijke jubileumavond in Calvijn Groene Hart op 3 september. Lions Club IJsselmonde organiseerde de avond om te vieren dat Present al tien jaar bruggen mag bouwen tussen mensen die hulp willen bieden en mensen die hulp nodig hebben. Als ‘verjaardagscadeau’ overhandigde Lions-voorzitter Peter Jongenotter bovendien een cheque van maar liefst 7543,21 euro aan Petra Teunissen, voorzitter van Present.

Groot was de verrassing toen Burgemeester Jan van Belzen ineens het woord nam en de Waarderingsoorkonde van de Gemeente Barendrecht uitreikte, omdat Present zich lange tijd verdienstelijk heeft gemaakt voor de Barendrechtse gemeenschap. Present ziet deze bijzondere onderscheiding ook als een aanmoediging om dóór te gaan met het belangrijke werk.

Er waren meer dan 200 gasten present. Collegeleden, ondernemers, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers van Present, maar ook Barendrechters die zelden een avondje uit kunnen gaan. Zij luisterden naar inspirerende verhalen over de projecten van Present en genoten van de spannende pub quiz en sfeervolle muziek van VIVID 3.0.  Een groep enthousiaste leerlingen van Calvijn Groene Hart serveerde hapjes en dranken die door lokale ondernemers gesponsord waren.