Nieuws

Vacature: Kerstengelen gezocht!

7 november 2017

De afgelopen 3 jaren organiseerden wij in de weken voor kerst een Kerstengelen project. Doel van dit project is het stimuleren van het omzien naar elkaar en het bevorderen van onderlinge verbondenheid. Gezien het succes van de voorgaande edities en de enthousiaste reacties van zowel kerstengelen als begunstigden, wordt het project dit jaar opnieuw georganiseerd.

Een kerstengel bemoedigt iemand, desgewenst anoniem. Die bemoediging kan bestaan uit bijvoorbeeld een kaartje, (zelfgebakken) lekkers of een bloemetje; wat de engel zelf ook maar bedenkt.  Daarbij gaat het om een gebaar; bijvoorbeeld 1 x per week;  niet om de hoeveelheid en zeker niet om geld. Een engel is in de adventstijd in functie: dus van zondag 27 november tot zaterdag 24 december en het is de bedoeling om de begunstigde in die periode gemiddeld 1x per week te verrassen.

Iedereen komt voor een kerstengel in aanmerking: ouderen, jongeren en kinderen, zieken en gezonden, stille peinzers en drukke baasjes, verdrietige en opgewekte types, gewoon iedereen die wel eens wat extra aandacht van een engel verdient.

De aanmeldingen van engelen en begunstigden worden door Present Barendrecht verzameld en gekoppeld. Heeft u belangstelling om een kerstengel te zijn of te ontvangen of kent u iemand die u wilt aanmelden om een engel te ontvangen, meldt u dit dan uiterlijk 20 november. Dit kan via het algemene contactformulier op deze website of via een mail naar info@presentbarendrecht.nl.