20 mei: save the date!

14-03-2017

Zin in een dagje lekker ontspannen fietsen en genieten? Reserveer 20 mei alvast in uw agenda.

Onder het motto “Gluren bij de buren” maakt u een prachtige fietstocht door het karakteristieke polderlandschap van de Hoeksche Waard. Kies uit een route van 20 km of 35 km. Of maak een mooie tocht van 30 km door de nieuwe Zuidpolder, langs de Devel en het pittoreske Kijfhoekkerkje. Via Hendrik Ido Ambacht en het Waaltje gaat u richting de finish. Een interessante tocht van ca. 40 km door de Reijerwaard en de groene stroken tussen Rotterdam-Zuid, Barendrecht en Rhoon behoort ook tot de mogelijkheden. Alle routes eindigen bij Paul Casteleijn aan de Noldijk 126. Daar kunt u uw collega fietsers ontmoeten en na genieten met een hapje en een drankje. Met muzikaal vermaak belonen wij u voor uw inspanningen en bijdrage. Tijdens de fietstocht beantwoordt u vragen waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Maar de mooiste prijs blijft natuurlijk uw steun aan Present.

Inschrijven, start en vertrek:

Inschrijven gebeurt in de entreehal van IKEA Barendrecht tussen 9.00 uur en 13.00 uur. Na inschrijving krijgt u een bon voor een gratis ontbijt, een beschrijving van de door u gekozen route en iets lekkers voor onderweg. Inschrijven kan ook nu al via onderstaand formulier. Dat is wel zo makkelijk. De recreatieve fietsers kunnen vanaf 10.30 uur starten vanuit de fietsenstalling van IKEA.

Uw bijdrage

Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het werk van Present Barendrecht. De bijdrage van recreatieve fietsers bedraagt:

  • €15, = per volwassene (per koppel van twee € 22,50)
  • Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis mee.

Dit jaar organiseren we ook een tocht voor toerfietsers. Onder ervaren begeleiding fietst u via rustige wegen het eiland Hoeksche Waard rond. De deelname is gelimiteerd tot 25 personen. Daarom is het belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt en het inschrijfformulier invult. De kosten bedragen € 15,= per deelnemer.

 U meldt zich om 8.30 uur bij de fietsenstalling van IKEA. Daar eindigt de tocht ook.

  • U vertrekt om 9.00 uur na een korte briefing door de toerleiding.
  • De tocht is 80-100 km met een (food & beverage) stop onderweg.
  • De snelheid is gemiddeld ca. 28 km/uur.
  • Het dragen van een fietshelm is verplicht.
  • U houdt zich aan de verkeersregels.
  • Er wordt in peloton vorm gereden.
  • Minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar.
  • Na afloop is er een hapje en een drankje op de Noldijk 126 bij hovenier Paul Casteleijn. (Vervoer daar naartoe wordt geregeld)