Radio Bingo!

07-04-2021

Op vrijdag 16 april staat er een gezellige Radiobingo gepland voor senioren in Barendrecht. Samen met Exxact Barendrecht en leerlingen van Calvijn Groene Hart maken we er een spannende spelmiddag van. Meedoen kan vanuit uw eigen huiskamer, dus helemaal coronaproof!
Aanmelden is mogelijk door te mailen naar info@presentbarendrecht.nl of bel/app naar 06-82917424. Vertel of u met 1 of 2 personen mee wilt doen en geef uw naam, adres en telefoonnummer op.
Op donderdag 15 april komen leerlingen van Calvijn tussen 15 en 17 uur de bingokaart(en) bij u langsbrengen met iets lekkers voor bij de koffie. Alle informatie die u nodig heeft om via de radio mee te kunnen spelen vindt u op de achterkant van de kaart.
De volgende dag is de radio-uitzending van 13 tot 15 uur en worden eerst de spelregels uitgelegd. Wanneer u BINGO heeft belt u naar de studio en komt u live in de uitzending. Bij een goede BINGO zullen de leerlingen later in de middag een prijs bij u thuis brengen.
Opgeven voor de Radiobingo is mogelijk tot 13 april en er is plek voor maximaal 50 spelers. Dus meld u snel aan of tip iemand die blij zou worden van deze bijzondere activiteit!