Speelgoedactie samen met Albert Heijn

09-11-2018

Van 12 t/m 25 november kunt u goed en deugdelijk speelgoed inleveren bij de filialen van Albert Heijn aan de Middenbaan en in Carnisse Veste (daar kan dat t/m 21 november) tijdens de Goedzak-actie. Vrijwilligers van Present Barendrecht zorgen er voor dat dit speelgoed een 2e leven tegemoet gaat bij honderden kinderen voor wie het krijgen van een sinterklaaspakje niet zo vanzelfsprekend is.

“Wij werken regelmatig samen met Present en wij weten dat deze organisatie een groot netwerk heeft in het maatschappelijk veld” aldus Jeroen Jonkers van Albert Heijn Carnisse Veste. “Door deze samenwerking kunnen wij er zeker van zijn dat het speelgoed echt op de goede plekken terechtkomt en dat is fijn, vult André van Loo van Albert Heijn Middenbaan aan”.

“Dit is een actie waarin heel veel lijntjes samenkomen. Wij gaan ruim 15 lokale en regionale organisaties blij maken met het speelgoed. Daarnaast haken ook bedrijfsrelaties aan. Er mag gewerkt worden vanuit de loods van Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg op het Veloterrein en ook Velo Beheer verleent alle medewerking aan dit project. In de wasserij van Humanitas-DMH worden de knuffels gewassen. Zo betrekken wij ook mensen met een beperking bij dit geweldige project. Een grote groep vrijwilligers van Present zoekt het speelgoed uit en maakt het zo nodig schoon. Enkele techneuten controleren of alles werkt en voeren voor zover mogelijk kleine reparaties uit. Zo zorgen wij ervoor dat alles wat wordt weggegeven ook echt werkt.”