Nieuws

Word jij onze algemeen coördinator?

22 februari 2022

Wil jij een verschil maken in Barendrecht? Wil jij je inzetten voor een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar? En vind je het fijn om jouw kennis, talent en netwerk lokaal in te zetten als ‘sociaal ondernemer’?  

Kom dan het team van Present Barendrecht versterken. Dé sociale maatschappelijke organisatie die groepen vrijwilligers in beweging brengt om zich in te zetten voor plaatsgenoten die hulp goed kunnen gebruiken. Present Barendrecht is sinds 2008 actief in Barendrecht en maakt deel uit van een landelijk netwerk van 70 lokale stichtingen, verspreid over Nederland. Het bestuur van Present Barendrecht is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende 

Algemeen coördinator m/v (16 uur per week) 

Als algemeen coördinator vorm je samen met onze huidige coördinator het kloppend hart van Present Barendrecht. Je bent een teamspeler en kunt goed organiseren. Je hebt oog voor de mensen om je heen en haalt plezier uit contacten met vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente in Barendrecht. Je weet hen te enthousiasmeren om zich op bij hen passende wijze maatschappelijk in te zetten via Present. Je bent flexibel beschikbaar en hebt geen 9-5 mentaliteit. Af en toe werken in het weekend is voor jou geen probleem.  

De functie van algemeen coördinator betreft een brede functie voor een contactueel vaardige netwerker, die in staat is, samen met de huidige coördinator, een kleine maar complexe organisatie aan te sturen.  

Je taken zijn: 

enthousiasmeren van groepen om tijd beschikbaar te stellen voor het ontmoeten en helpen van een ander; 
matchen van het aanbod van groepen vrijwilligers met de vraag van hulpontvangers en het coördineren van de projecten; 
begeleiden van groepen rondom hun inzet; 
aansturen van het team van vaste vrijwilligers; 
samenwerken met (maatschappelijk betrokken) organisaties; 
het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van partners, met speciale aandacht voor bedrijven; 
uitvoeren van projectadministratie.  

We zoeken hiervoor iemand die: 

enthousiast is over de missie en visie van Present; 
goede contactuele eigenschappen heeft en een netwerk in Barendrecht; 
denkt en werkt op HBO-niveau en affiniteit heeft met het sociaal domein; 
helder en enthousiasmerend kan presenteren; 
creatief en resultaatgericht is en houdt van organiseren; 
gemakkelijk schakelt in verschillende contexten zoals kerken, maatschappelijke organisaties en bedrijven; 
betrokken is bij een kerkgenootschap; 
in de gemeente Barendrecht woont. 

Present Barendrecht biedt je een veelzijdige, zelfstandige en uitdagende functie in een dynamische, maatschappelijk betrokken organisatie, die volop in ontwikkeling is. Je krijgt ondersteuning van onze betrokken bestuursleden en van de medewerkers van Present Nederland. Salariëring vindt plaats conform de CAO Welzijn, schaal 8. Betaling via een ZZP-constructie is bespreekbaar. 

Is jouw belangstelling gewekt en/of herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met de voorzitter van Present Barendrecht, Petra Teunissen-Nijsse via 06-41 66 69 77 of e-mail petra.teunissen@presentbarendrecht.nl. 

Stuur je motivatie en CV voor 15 maart 2022 naar petra.teunissen@presentbarendrecht.nl. 

Alle informatie over Present Barendrecht vind je op www.presentbarendrecht.nl.