Barneveld Helpt

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste ondernemers die met hulp van Present Barneveld een verschil willen maken. Dat gaan we doen op zaterdag 28 september 2019  tijdens de Grote Barneveld Helpt Dag. Doe jij mee? Scroll naar beneden om meer te ontdekken over het evenement en meld jezelf en/of jouw organisatie aan.9

Wat willen we doen?

Eén dag even alle dagelijkse beslommeringen van je af laten vallen en iets doen dat grote impact heeft op je directe leefomgeving. Dát is de achterliggende gedachte van de Grote Barneveld Helpt Dag.

Wat staat er te gebeuren?

Stichting Present Barneveld selecteert voor de Grote Barneveld Helpt Dag een aantal projecten. Dit gebeurt in samenspraak met maatschappelijke organisaties, zodat we er zeker van zijn dat er op deze dag mensen geholpen worden die dat ook echt nodig hebben!

Wat zijn dat dan voor projecten?

Dat kan van alles zijn, maar je kunt denken aan:

  • tuinen die door omstandigheden compleet verwaarloosd zijn
  • voorzieningen in en om de woning die echt belangrijk zijn, maar waar geen geld voor is
  • uitgeleefde woonkamers
  • kapotte keukens
  • en ga zo maar door

Present organiseert deze dag in samenwerking met het ondernemerscollectief Barneveld Helpt. Het collectief bestaat uit bedrijven die een aantal dagen per jaar hun tijd, machines, middelen en/of producten in dienst stellen van mensen die deze hulp hard nodig hebben.

Hoe zou jij kunnen meehelpen?

Door je in te schrijven voor de Grote Barneveld Helpt Dag als:

  • vrijwilliger die dus een hele dag met collega-ondernemers/vrijwilligers op pad gaat om de handen uit de mouwen te steken op de door Present geselecteerde projecten.
  • donateur die een x-bedrag schenkt om het realiseren van bovengenoemde projecten te bekostigen.
  • ondernemer die zijn diensten als hovenier, stratenmaker, tegelzetter, keukenspecialist, kastenmaker, vloerenlegger, metselaar, etc. ter beschikking stelt.

 Impressie van De Grote Barneveld Helpt Dag van afgelopen jaren