A(k)ward – Blooper van het jaar

Akward (voorheen blooper van het jaar)En natuurlijk gaat er ook weleens iets mis. Hoe heerlijk is het als we dat ook met elkaar kunnen delen. Daarom kiezen we ook de Blooper van het jaar.  Met je billen bloot… Wie durft? Deze held of heldin wordt beloond met de speciale A(k)ward!

Een project dat keer op keer niet doorgaat, een vrachtwagen zand onbedoeld midden in de straat, een groep die niet komt opdagen. Een blooper is pas een BLOOPER als het echt, maar dan ook echt, mis is gegaan… Heb jij zo’n verhaal en kan je er zelf inmiddels wel weer om lachen? Deel het met je collega’s uit het hele land tijdens de Present vrijdag. Als jij de hele zaal onder hun stoel krijgt van het lachen, is die te gekke Akward misschien wel voor jou!

Waar bestaat een blooper uit?

  • Een Present activiteit ging gigantisch mis. Maar dan ook echt.
  • Het is hilarisch en misschien ook super dom.
  • Het kan goed overgebracht worden (liefst met behulp van beeld)

Meedoen?

  • De BLOOPER vond plaats in 2018
  • Zend je BLOOPER in voor 31 december 2018.

Procedure

Na 31 december worden de ingezonden ideeën op basis van bovenstaande selectiecriteria beoordeeld. Alle inzendingen krijgen begin januari bericht of ze geselecteerd zijn. De drie grootste BLOOPERS krijgen tijdens de Present vrijdag 3 minuten het podium om te bewijzen dat zij wel een troost-dineetje kunnen gebruiken. Je collega’s uit het hele land, oftewel het Present publiek, bepaalt vervolgens Dé BLOOPER van het jaar.

Aanmelden Akward (blooper van het jaar)

Dien jouw blooper hier in!

Aanmelding voor de Presentdagen

Nog niet aangemeld, aarzel dan niet langer:

Ja, ik meld me meteen aan voor de Presentdagen!

Terug naar homepage Presentdagen