Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in de Bollenstreek. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.
Via Present Bollenstreek komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Bollenstreek maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in de Bollenstreek en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Bollenstreek. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Bollenstreek bestaat uit:

Mirjam Zethof

Coördinator

Carmen Heemskerk

Coördinator

Ingrid Eenjes

Projectbegeleider

Roel de Jong

Voorzitter

Shari van den Hout

Algemeen bestuurslid

Silvia Settels

Algemeen bestuurslid

Corden Star

Penningmeester

Monique Bredzé

Fondsenwerver

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.