Nieuwe coördinator Jarieke Heemskerk aan de slag bij Present Bollenstreek

25-02-2020

Tot onze spijt heeft Present Bollenstreek per 1 februari 2020 afscheid moeten nemen van onze coördinator Sunia van Maris. De afgelopen twee jaar is Sunia door gezondheidsproblemen niet in staat geweest alle benodigde werkzaamheden te verrichten die bij deze functie horen. Sunia heeft Present Bollenstreek in de jaren daarvoor stevig op de kaart gezet en wij zijn haar daar zeer dankbaar voor.

In de persoon van Rob Gremmee hadden we gelukkig een projectcoördinator gevonden die de afgelopen twee jaar (bijna) alle projecten van de stichting heeft georganiseerd. Hij kreeg daarbij in de eerste helft van 2018 ondersteuning van Corine van der Mark, Marcia van Kampen en in de eerste helft van 2019 van Monique Bredzé. Op deze manier hebben we Present Bollenstreek draaiende weten te houden. Gelukkig hebben wij nu een nieuwe Coördinator gevonden die de ambitie heeft om Present Bollenstreek nieuw elan te geven. Zij stelt zich zelf hieronder voor:

“Ik ben Jarieke Heemskerk, woonachtig in Noordwijk en sinds 5 februari ben ik aan de slag voor Stichting Present Bollenstreek. Vanuit het vrijwilligerswerk, wat ik een aantal jaren heb gedaan als voorzitter van het (toenmalige) Vrijwilligerssteunpunt Noordwijk, was ik al een klein beetje bekend met Stichting Present. Het omkijken naar een ander, elkaar helpen en ook het feit dat je als vrijwilliger kan kiezen aan welk project je mee wilt doen, op basis van jouw wensen en beschikbaarheid, vind ik heel mooi en sterk binnen deze organisatie. Daarnaast vind ik het mogen werken met vrijwilligers iets moois. Een bijzondere groep mensen die belangeloos hun (kostbare) tijd geeft om een ander te helpen. En dat je daar een ander echt mee helpt, heb ik bij mijn allereerste bezoek al gemerkt.

Vanaf nu mag ik ook deel uit maken van deze mooie organisatie. Met heel veel enthousiasme!

Ik ben bereikbaar via info@presentbollenstreek.nl of 06 20164907. Je kunt Present Bollenstreek ook vinden op de social media kanalen als Facebook en Instagram en op www.presentbollenstreek.nl.”

Present Bollenstreek helpt kwetsbare gezinnen en alleenstaanden in de Bollenstreek met praktische projecten. Denk hierbij aan verven, opruimen en schoonmaken, laminaat leggen, klusjes in huis, tuinieren en helpen met verhuizen. Daarnaast worden er sociale projecten uitgevoerd voor bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen.

Lees meer...