Ik ben hulpverlener

aanmelden van hulpvraag

Hulpvraag van je cliënt aanmelden

Kun je een groep vrijwilligers gebruiken voor een hulpvraag van jouw cliënt? Heeft jouw cliënt net dat beetje extra aandacht en zorg nodig? Wil je een dag of dagdeel een groep mensen plaatsen bij je cliënt? Als professioneel zorgverlener kun je dan een hulpvraag melden bij Present.

Voorwaarden

Present koppelt graag een groep vrijwilligers aan jouw cliënt. Voorwaarden daarvoor zijn dat je cliënt:
  • Financiën, netwerk en/of gezondheid mist om het werk zelf uit te voeren.
  • Bereid is om op de projectdag (actief als het kan) aanwezig te zijn.
  • Openstaat voor een ontmoeting met de vrijwilligers.

LET OP: Vertrekpunt is de vrijwilliger

Het aanbod van de vrijwilligers is het vertrekpunt voor Present. De groep kiest zelf een datum en ook welk project ze wil doen. Present werft niet actief de vrijwilligers na een ingediende hulpvraag. Als er op hetzelfde moment een groep met een passend aanbod is, voldoen we direct aan de hulpvraag. Anders brengen we de ingediende hulpvraag pas onder de aandacht als er zich nieuwe groepen melden met een passend aanbod.

LET OP: We komen per klus éénmalig

Om zoveel mogelijk mensen te helpen, komen wij éénmalig voor het opknappen van een tuin. De vrijwilligers zijn niet inzetbaar voor het onderhouden van een tuin. Omdat wij uitgaan van de vrijwilliger en het daardoor soms enige tijd kan duren, zijn zij ook niet inzetbaar voor het winterklaar maken van een tuin.
Soms bestaat een hulpvraag uit meerdere klussen of is een hulpvraag heel groot. De vrijwilligers komen dan wel meerdere keren, mits zij dit zelf ook wensen. Willen zij zich één keer inzetten, dan komen er mogelijk andere vrijwilligers om te klus af te ronden. 

Aanmelden

In het aanmeldformulier geef je als hulpverlener aan wat je zoekt.

In het aanmeldformulier geef je als hulpverlener aan wat je zoekt. Vul deze hier in voor:

Contact

Benieuwd wat vrijwilligers via Present Bollenstreek voor jouw cliënt kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op.