Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in De Fryske Marren. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present De Fryske Marren komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present De Fryske Marren maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in De Fryske Marren en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present De Fryske Marren. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present De Fryske Marren bestaat uit:


Gelbrig Hoekstra-Mozes

Algemeen Coördinator
gelbrig.hoekstra-mozes@presentdfm.nl
06 15 48 71 20

Bestuur

Het bestuur van Present De Fryske Marren bestaat uit:

  • Coby Meester-voorzitter
  • Sjoerd Seffinga - secretaris
  • Sytze Holtrop - penningmeester
  • Albert Hoeksma - lid
  • Stien Halma - lid
  • Hilly Bos - lid


Operationeel Team:

Algemeen coördinator: Gelbrig Hoekstra Present De Fryske Marren
Algemeen coördinator: Jitze Hooghiemstra Present Heerenveen


Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.