Gezocht Flex-vrijwilligers

Mensen ervaren de diepste momenten van geluk en zingeving als ze iets voor een ander kunnen betekenen.

Achter elke voordeur gaat weleens iets mis. Maar achter sommige stapelen de problemen zich wel heel hoog op. Door allerlei oorzaken is men zelf niet meer in staat om dit aan te pakken en de hulpverlening kan het niet altijd alleen oplossen.

Gelukkig zijn er in Nederland veel mensen die best een keer iets voor een ander willen doen. Iets doen voor een ander maakt gelukkig dat is wetenschappelijk aangetoond.

In één dag verlichten wat al maanden donker is dat is wat Present doet. Wij brengen mensen die willen helpen in contact met mensen die hulp nodig hebben.
We doen dit omdat het leven er mooier van wordt als we vaker naar elkaar omzien.

Helpen in je omgeving hoe pak je dat aan? Wat moet je dan doen? Denk je dat ook weleens?
Dan is Present zeker iets voor jou!
Mensen die willen helpen kunnen aangeven wat zij willen, wanneer en hoe vaak zij dat willen. Wij gaan uit van inzetbaarheid voor zo’n 2 tot 4 x per jaar.

Het gaat om praktische acties zoals bijvoorbeeld behangen, verven, tuinieren, opruimen, timmeren maar ook om sociale acties zoals creatief zijn met een groep, winkelen, koffie drinken, vervoer van en naar een activiteit.
In de Fryske Marren is Anneke Nagel als coördinator bij stichting Present in dienst.
Zij zorgt er voor dat een klus voor iedereen een positieve ervaring wordt met het best haalbare resultaat. Wil je meer weten of je aanmelden als vrijwilliger om zo nu en dan, met anderen, te helpen bij een klus. Neem dan contact op!
Bel: 0615487120, of mail: info@presentdfm.nl of kijk op onze website: www.presentdfm.nl of op facebook: https://www.facebook.com/anneke.nagel.frl