Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen,  zo ook in Den Haag. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Den Haag komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Den Haag maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Den Haag en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Den Haag. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Den Haag bestaat uit:

Eva Mabayoje

Directeur

eva@presentdenhaag.nl

Lisette Griep

Fondsenwerver

lisette@presentdenhaag.nl

Gerdien Hardeman

Projectcoördinator

gerdien@presentdenhaag.nl

Antoine Kealack Kouala

Projectcoördinator

antoine@presentdenhaag.nl

Dominykas Navikas

Junior projectcoördinator

dominykas@presentdenhaag.nl


Ons bestuur

Het bestuur van Stichting Present wordt gevormd door Jeroen van den Brink, Daniël Francke, Jan Siepelinga en Catherine Koster. Samen maken zij zich sterk om vanuit een christelijke sociale basis een maatschappelijke beweging op gang te brengen, waarbij mensen met hun beschikbare mogelijkheden het vanzelfsprekend vinden om zorg te dragen voor elkaar en de samenleving. Het bestuur van Stichting Present Den Haag is onbezoldigd.

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.