Eerste prijs ING Nederland Fonds

14-03-2018

Voor het project 'Present met ervaring' hebben we via het ING Nederland Fonds € 5000,- ontvangen. Mede dankzij alle steun van vrijwilligers en betrokkenen die hun stem hebben uitgebracht voor Present!

Met deze financiële steun wordt de Flexgroep ‘Present met ervaring’ opgericht, voor de doelgroep 55+. Het kenmerk van een Flexgroep is dat de deelnemers regelmatig – in wisselende samenstelling – een project uitvoeren. Dat kan zowel praktisch als sociaal.

Wilt u ook uw bijdrage leveren, maar weet u niet precies waar of hoe? Kom dan eens kennis maken met ons. Wij organiseren groepsprojecten waarbij we uitgaan van uw interesses, kennis en kunde. Present weet door haar samenwerking met vele hulpverleners in de stad, waar uw bijdrage wordt gewaardeerd.

Tegelijkertijd ontmoet u nieuwe mensen en maakt u samen het verschil in het leven van een ander.

Kick-off ‘Present met ervaring’

Op 10 april is er een startbijeenkomst inclusief diner bij EMMA. Op deze avond is er gelegenheid om meer te weten te komen over het idee van de Flexgroep, en elkaar te ontmoeten.

Interesse om deel te nemen aan ‘Present met ervaring’?

Neem voor meer informatie contact op met Monique Rog, projectcoördinator via Monique@presentdenhaag.nl of bel naar 06 – 438 446 48.

Of meldt u direct aan.

Lees meer...