Kerken in Rijswijk vieren jubileum met jong én oud

25-10-2017

Op zaterdag 21 oktober kregen ouderen van o.a. Cardia-Onderwatershof een verwenmiddag aangeboden in de Hofrustkapel door jongeren (5-21 jaar) van vier Rijswijkse kerken, in het kader van het jubileumjaar 750 jaar kerk in Rijswijk.

Het was een levendige en gezellige middag waarbij aan iedere tafel verschillende generaties plaatsnamen. Er werd genoten van live muziek en allerlei lekkere hapjes, klaargemaakt door de kinderen. Ook kwamen de bordspelletjes op tafel, en werd de kennis van Rijswijk getest tijdens een speciale quiz gemaakt door de tieners.

Van begin tot eind werden de ouderen goed verzorgd. Ze werden opgehaald en weer thuisgebracht. Bij vertrek was er voor iedereen een mooi aandenken gemaakt door de jongste kinderen; een versierde hand met een mooie tekst.

Kortom, dit initiatief van de de Rooms-katholieke Parochie, de Protestantse Gemeente Rijswijk, de Volle Evangelie Gemeente (de Hofrustkapel) en de Nederlands Gereformeerde Kerk (de Leeuwendaalkerk) was een zeer geslaagde verbinding tussen de kerken én generaties.

www.750jrkerkinrijswijk.nl

Lees meer...