Juist nu omkijken naar elkaar

26-03-2020

‘’Hoewel het nieuwe jaar al in volle gang is en ook wij de eerste plannen tot uitvoering hebben gebracht, willen we iedereen nog een schitterend jaar wensen’’. Zo luidde de eerste zin van onze nieuwsbrief eerder dit jaar.

In korte tijd kregen onze plannen voor 2020 handen en voeten, is ons team uitgebreid en waren we enthousiast over wat het jaar ons nog zou brengen. Hoewel we dat nog steeds zijn, hebben de maatregelen omtrent covid-19 een impact op jullie en op ons. Het leidt ertoe dat we flexibel moeten omgaan met de veranderende situaties die voor onze voeten worden geworpen.

Het zijn de keuzes die we nu als individu, als groep mensen, als samenleving maken die ervoor zorgen dat we al het mogelijke kunnen doen om de huidige situatie het hoofd te bieden. Wij zouden geen Present zijn als we niet ook nu zorgen dat we als verbindende schakel kunnen optreden. Juist nu is het onwijs belangrijk om naar elkaar te blijven omzien. Om te beseffen hoeveel kwetsbare mensen er in onze eigen omgeving leven. Minister-president Rutte zei het al ‘’je leeft niet alleen voor jezelf’’.

Lees meer...