Team en bestuur

Op kantoor

Een enthousiast team staat dagelijks klaar om verbindingen te leggen tussen mensen die hulp nodig hebben én mensen die hulp kunnen bieden. Met de onmisbare hulp van vrijwilligers zijn we samen Present in Den Haag!

Coördinatorenteam:

  • Eva Mabayoje, Algemeen Manager
  • Shari van den Hout, projectcoördinator
  • Jan Mbonjani, projectcoördinator
  • Pauline Swart, coördinator

Vaste vrijwilligers:

  • Herman Kraamwinkel, projectmedewerker
  • Bert Fokke, projectmedewerker

Foto: BKFF Bas Kijzers Fotografie en Film

 

Bestuur

Het bestuur van Stichting Present wordt gevormd door Jeroen van den Brink (voorzitter), Deborah Lassche (secretaris) en Henk-Willem Laan (penningmeester). Samen maken zij zich sterk om vanuit een christelijke sociale basis een maatschappelijke beweging op gang te brengen, waarbij mensen met hun beschikbare mogelijkheden het vanzelfsprekend vinden om zorg te dragen voor elkaar en de samenleving. Het bestuur van Stichting Present Den Haag is onbezoldigd.

Jeroen van den Brink, voorzitter

Werkzaam als: Teammanager Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

“Het mooie van Stichting Present is dat ze gelooft in de vrijwillige inzet van mensen; mensen zoals jij en ik,die best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. Present is er om de kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen te overbruggen. Present als brug, een verbindende schakel, daar zet ik mij graag voor in. Dat deed ik als vrijwilliger in projecten bij die ander die geholpen wordt en nu als bestuurslid”

Deborah Lassche, secretaris

Werkzaam als: Onderzoeker bij TNO.

“Vanaf januari 2018 ben ik de nieuwe secretaris van Stichting Present Den Haag. Tijdens mijn studententijd kwam ik in aanraking met Stichting Present en ontdekte ik hoe leuk, makkelijk en mooi het is om samen iets (kleins) te doen waarmee je zoveel kunt betekenen voor een ander. Stichting Present helpt mensen om naar elkaar om te kijken en brengt mensen met elkaar in verbinding. Dat vind ik ontzettend waardevol, zeker in een grote stad als Den Haag. Ik zie er naar uit om hier de komende tijd aan bij te dragen als deel van het bestuur.”

Henk-Willem Laan, penningmeester

Werkzaam als: Directeur/Bestuurder NSGK.

“Stichting Present draagt op een eigentijdse manier bij aan het bevorderen van vrijwilligerswerk in Den Haag. Dat kan onze mooie stad goed gebruiken, dat (meer) mensen omzien naar elkaar. Ik wil dit mooie werk graag ondersteunen met mijn financiële en bestuurlijke expertise. Ik ben trots op het team en alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de goede zaak!”