Team en bestuur

Op kantoor

Een enthousiast team staat dagelijks klaar om verbindingen te leggen tussen mensen die hulp nodig hebben én mensen die hulp kunnen bieden. Met de onmisbare hulp van vrijwilligers zijn we samen Present in Den Haag!

Eva Mabayoje
directeur

mail Eva
Gerdien Hardeman
projectcoördinator

mail Gerdien
Maykel Teske
projectcoördinator

mail Maykel
Herman Kraamwinkel
senior projectmedewerker

mail Herman
Malou Oosterhof
medewerker Fondsenwerving

mail Malou
Daan Doeswijk
projectmedewerker

mail Daan
Dominique Kessler
projectmedewerker

mail Dominique
Meike Minderhoud
projectmedewerker

mail Meike


Bestuur

Het bestuur van Stichting Present wordt gevormd door Jeroen van den Brink, Deborah Lassche, Catherine Koster, en Charlotte Koopmans. Samen maken zij zich sterk om vanuit een christelijke sociale basis een maatschappelijke beweging op gang te brengen, waarbij mensen met hun beschikbare mogelijkheden het vanzelfsprekend vinden om zorg te dragen voor elkaar en de samenleving. Het bestuur van Stichting Present Den Haag is onbezoldigd.

Jeroen van den Brink, voorzitter

Werkzaam als: Teammanager Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

“Het mooie van Stichting Present is dat ze gelooft in de vrijwillige inzet van mensen; mensen zoals jij en ik,die best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. Present is er om de kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen te overbruggen. Present als brug, een verbindende schakel, daar zet ik mij graag voor in. Dat deed ik als vrijwilliger in projecten bij die ander die geholpen wordt en nu als bestuurslid”

Jacomina Martens, secretaris

Werkzaam als: Private Banker bij ING Bank.

“Vanuit mijn werk ben ik 2018 voor het eerst in contact gekomen met Stichting Present. Met ons team vinden we het belangrijk om lokale projecten een steuntje in de rug te geven. Met elkaar kunnen we met onze kennis en tijd, een verschil maken in het leven van kinderen, jong volwassenen en ouderen. Zo zijn we onder meer actief betrokken bij de Zomertas en de Decembermaaltijd in de Grote Kerk. Ik ben iedere keer verbaasd en ontroerd hoe we met een relatief kleine inspanning zo veel mensen blij kunnen maken. Die interactie is fantastisch.

Vanaf november 2020 ben ik de nieuwe secretaris van Stichting Present Den Haag.
Ik draag Den Haag een warm hart toe en ben heel blij ook maatschappelijk mijn steentje te kunnen bijdragen.”

Charlotte Koopmans, penningmeester

Werkzaam als: functioneel beheerder bij de Haagse Hogeschool

“Sinds December 2019 ben ik penningmeester van Stichting Present. Via een bekende uit mijn kerk ben ik in aanraking gekomen met Stichting Present en ben ik sinds een aantal jaar groepenbegeleider voor een diversiteit aan groepen. Wat mij aanspreekt is dat je met een relatief kleine inspanning veel kan betekenen voor een ander mens en zelf ook nog heel veel plezier hierin kan hebben. Ik zie er naar uit om in deze nieuwe rol als penningmeester nog meer te kunnen betekenen voor Present en de mensen die het nodig hebben!”

Catherine Koster, algemeen bestuurslid (portefeuille HRM)

Werkzaam als: Senior organisatieadviseur bij de Gemeente Den Haag.

“Stichting Present biedt ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling. Als vrijwilliger krijg je de kans om iets te betekenen in het leven van een ander. Dat is ontzettend verrijkend. Present brengt jou in contact met mensen die je niet vanzelfsprekend tegen zou komen. Het verruimt je blik. Wat mij boeit is de ontwikkeling van mensen en organisaties. Als bestuurslid richt ik me op de ontwikkeling van medewerkers en vaste vrijwilligers, opdat zij zich dagelijks gefaciliteerd en gewaardeerd voelen om optimaal bij te dragen aan de missie van Present.”