Team en bestuur

Op kantoor

Een enthousiast team staat dagelijks klaar om verbindingen te leggen tussen mensen die hulp nodig hebben én mensen die hulp kunnen bieden. Met de onmisbare hulp van vrijwilligers zijn we samen Present in Den Haag!

Eva Mabayoje
directeur

mail Eva
Gerdien Hardeman
projectcoördinator

mail Gerdien
Maykel Teske
projectcoördinator

mail Maykel
Herman Kraamwinkel
senior projectmedewerker

mail Herman
Bert Fokke
senior projectmedewerker

mail Bert
Malou Oosterhof
medewerker Fondsenwerving

mail Malou
Debbie Brongers
medewerker Communicatie

mail Debbie
Daan Doeswijk
medewerker Internationals

mail Daan
Dominique Kessler
projectmedewerker

mail Dominique


Bestuur

Het bestuur van Stichting Present wordt gevormd door Jeroen van den Brink, Deborah Lassche, Catherine Koster, en Charlotte Koopmans. Samen maken zij zich sterk om vanuit een christelijke sociale basis een maatschappelijke beweging op gang te brengen, waarbij mensen met hun beschikbare mogelijkheden het vanzelfsprekend vinden om zorg te dragen voor elkaar en de samenleving. Het bestuur van Stichting Present Den Haag is onbezoldigd.

Jeroen van den Brink, voorzitter

Werkzaam als: Teammanager Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

“Het mooie van Stichting Present is dat ze gelooft in de vrijwillige inzet van mensen; mensen zoals jij en ik,die best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. Present is er om de kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen te overbruggen. Present als brug, een verbindende schakel, daar zet ik mij graag voor in. Dat deed ik als vrijwilliger in projecten bij die ander die geholpen wordt en nu als bestuurslid”

Deborah Lassche, secretaris

Werkzaam als: Onderzoeker bij TNO.

“Vanaf januari 2018 ben ik de nieuwe secretaris van Stichting Present Den Haag. Tijdens mijn studententijd kwam ik in aanraking met Stichting Present en ontdekte ik hoe leuk, makkelijk en mooi het is om samen iets (kleins) te doen waarmee je zoveel kunt betekenen voor een ander. Stichting Present helpt mensen om naar elkaar om te kijken en brengt mensen met elkaar in verbinding. Dat vind ik ontzettend waardevol, zeker in een grote stad als Den Haag. Ik zie er naar uit om hier de komende tijd aan bij te dragen als deel van het bestuur.”

Catherine Koster, algemeen bestuurslid (portefeuille HRM)

Werkzaam als: Senior organisatieadviseur bij de Gemeente Den Haag.
“Stichting Present biedt ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling. Als vrijwilliger krijg je de kans om iets te betekenen in het leven van een ander. Dat is ontzettend verrijkend. Present brengt jou in contact met mensen die je niet vanzelfsprekend tegen zou komen. Het verruimt je blik. Wat mij boeit is de ontwikkeling van mensen en organisaties. Als bestuurslid richt ik me op de ontwikkeling van medewerkers en vaste vrijwilligers, opdat zij zich dagelijks gefaciliteerd en gewaardeerd voelen om optimaal bij te dragen aan de missie van Present.”

Charlotte Koopmans, penningmeester

Werkzaam als: functioneel beheerder bij de Haagse Hogeschool

“Sinds December 2019 ben ik penningmeester van Stichting Present. Via een bekende uit mijn kerk ben ik in aanraking gekomen met Stichting Present en ben ik sinds een aantal jaar groepenbegeleider voor een diversiteit aan groepen. Wat mij aanspreekt is dat je met een relatief kleine inspanning veel kan betekenen voor een ander mens en zelf ook nog heel veel plezier hierin kan hebben. Ik zie er naar uit om in deze nieuwe rol als penningmeester nog meer te kunnen betekenen voor Present en de mensen die het nodig hebben!”