Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot of steun eenmalig

Het aantal hulpaanvragen bij Present groeit! Om de gevraagde hulp te kunnen bieden is er naast (groepen) vrijwilligers ook behoefte aan financiële ondersteuning.

Steun ons eenmalig

Steun ons als Fannoot

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van ons werk. Kijk dan bij de projecten en het nieuws.

Facebook

Present Den Helder & vestiging Texel Present Den Helder & vestiging Texel heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
Present Den Helder & vestiging Texel

Nationale pannenkoekendag 2018! Er word in Den Helder weer druk gebakken. Basisschool Eben Haezer bakt vandaag in Westhoek en Dyckzicht een berg pannenkoeken. En natuurlijk hebben ze die samen met de bewoners van Vrijwaard opgegeten. Gezellig en smakelijk! ... Lee meerSee Less

1 week ago

Nationale pannenkoekendag 2018! Er word in Den Helder weer druk gebakken. Basisschool Eben Haezer bakt vandaag in Westhoek en Dyckzicht een berg pannenkoeken. En natuurlijk hebben ze die samen met de bewoners van Vrijwaard opgegeten. Gezellig en smakelijk!Image attachmentImage attachment
Present Den Helder & vestiging Texel Present Den Helder & vestiging Texel heeft een foto van Rotary Club Den Helder gedeeld.
Present Den Helder & vestiging Texel

Samen met Atletiekvereniging Noordkop organiseert de Rotary Club Den Helder op zondag 15 april de bijzondere Duin-bollen Businessloop over de afstanden 5 en 10 kilometer. De start vindt plaats om 11.00 uur vanaf de camping ’t Noorder Sandt, Noordersandt 2 in Julianadorp aan Zee. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur.

Bedrijven, instellingen, families en verenigingen kunnen ploegen inschrijven tegen een sponsorbedrag van minimaal €75,00 per ploeg. Een ploeg telt maximaal vijf lopers. Meerdere ploegen per sponsor zijn mogelijk en de deelnemers kunnen individueel kiezen voor de afstand 5 of 10 km. De opbrengst van de Duinbollen loop gaat naar de Stichting Present.

Rotaryclub Den Helder coördineert de inschrijving, deelname en sponsoring van de Rotary Duin Bollen Businessloop en nodigt bedrijven en deelnemers uit hiervoor in te schrijven. Na aanmelding nemen leden van de Rotaryclub contact met u op om uw inschrijving te bespreken. Nodig lopers onder personeel, klanten en relaties uit voor een sportieve en ook gezellige zondag !!! DOEN !

Voor aanmelding en inlichtingen:
James Meijer, M: 06-53239810 E: meijertromp@quicknet.nl
... Lee meerSee Less

1 week ago

Nieuws

MEER NIEUWS >>

recente projecten

meer projecten >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"