Niet alleen Holland bakt, maar ook de Christen Unie!

19-03-2015

Vrijdag 20 maart gaat Present Den Helder pannenkoeken bakken voor NL Doet. Dit gebeurt in samenwerking met de Omring thuiszorg, team Visbuurt/Vogelbuurt. Een groep van 12 vrijwilligers (Christen Unie) zal voor 24 personen (cliënten van de Omring thuiszorg) gaan bakken. Dit vindt plaats in de gezamenlijke ruimte in het Prinses Margriet gebouw op de Zuidstraat te Den Helder en begint om 16.00 uur. Tilly Faas zal rond die tijd de muzikale omlijsting verzorgen met onder andere bekende Hollandse meezing liedjes.

Ook de studenten, inmiddels woonachtig in het Prinses Margriet gebouw zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Zij mogen helpen bakken, maar mee eten is een goed alternatief.

Op de foto zijn jongeren onlangs voor De Zeester aan het bakken geweest.