Respect voor de flexers!

19-03-2015

 

Omstandigheden: Een slaapkamer, woonkamer/keuken met veel meubilair, honden, vogels, vissen, planten, rollen behang, tien liter latex, veel gereedschap  en een flexteam. Vraag: kamer sauzen en slaapkamer opknappen.

Menig klusser, die er hard tegenaan wil gaan zou in zo’n situatie rechtsomkeert willen maken. “Hoe moet dat hier voor elkaar komen?” Het onvolprezen flexteam bekijkt het even rustig, een aantal mannen ‘vluchten’ naar buiten, waar nog genoeg op te ruimen valt. De anderen verdelen zich over de ruimtes, zoeken een begin en gaan aan de slag. ’s Middags komt er nog onverwacht versterking: Rik was klaar met zijn busdienst en wilde weer graag zijn energie kwijt. Daardoor kon ook de trapopgang nog meegenomen worden. De bewoonster was sprakeloos. Gelukkig komt haar hulpverlener helpen met alles weer inrichten, daarna genieten!

DSC01405 1DSC01403DSC01416DSC01406 (1)DSC01402