Even naar buiten

26-02-2019

Dinsdagavond afgesproken met een groep adelborsten bij de ingang van ‘s-Heerenloo (‘t Laar). De groepen op Kastanjehout en Notenhout gaan wandelen. Gelukkig beschikken de adelborsten over een portie eigen initiatief, want de meesten waren al direct naar de woningen gegaan. Sommigen waren zelfs een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig. Ze hebben er zin in. Toen Henk bij de woning aankwam werden de bewoners al naar buiten gereden. De sfeer was goed en prima en onderling werd gekheid uitgehaald. Op het terrein hebben de adelborsten ongeveer een uurtje met de bewoners gewandeld. Bij de rondgang kwamen ze ook nog twee andere groepen tegen. Een van de groepen was bezig met een “kampvuur”. Niet veel van de adelborsten hadden eerder een bezoek gebracht aan deze mensen. Naar de bewoners waren de adelborsten zorgzaam. De verzorgers konden zo ook eens met alle bewoners naar buiten. Wat kan omzien naar de medemens je een goed gevoel geven.