Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Deventer. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Deventer komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Deventer maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Deventer en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Deventer. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Deventer bestaat uit:

Jitty Wiggers

Algemeen Coördinator
jitty.wiggers@presentdeventer.nl
06 280 200 77

Esther Hoonhorst

Coördinator Projecten
esther.hoonhorst@presentdeventer.nl
06 405 605 75


Ellen Ferwerda

Coördinator Bedrijven
ellen.ferwerda@presentdeventer.nl
06 385 902 84

Michelle Nijhuis

Coördinator Match & Connect
michelle.nijhuis@presentdeventer.nl
06 402 634 04
Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Pauline Satter

Voorzitter

Frits Schutte

Secretaris

Vacature

Penningmeester


Ambassadeurs

We zijn blij met de mensen die zich als ambassadeur aan onze Stichting hebben verbonden!

Onze ambassadeurs ondersteunen de doelstelling van Present. Ze dragen de organisatie en de activiteiten een warm hart toe en verbinden hun naam aan Present. Door hun naam te verbinden, ondersteunen zij onze stichting en creëren zij draagvlak waarmee wij als Present naar buiten toe kunnen treden. Op deze manier kunnen organisaties en andere contacten zien dat de activiteiten van de stichting breed worden gedragen.

Onze ambassadeurs vertegenwoordigen verschillende (maatschappelijke) aandachtsgebieden; overheid en politiek, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de wooncorporaties. Deze aandachtsgebieden sluiten goed aan bij het werk van Stichting Present Deventer.

Jan Griepink

Lid Raad van Bestuur Carinova

Jan-Joost Bosman

CEO Koninklijke Auping bv

Joke Hofman

Directeur Woningcorporatie Ieder1

Ron König

Burgemeester Gemeente Deventer

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.