Meet & Eat

Op vrijdag 19 april 2024 staat weer een Meet & Eat avond gepland. Tweemaal per jaar organiseert Stichting Present deze bijzondere ontmoetingsavonden, in samenwerking met het COA-AZC Schalkhaar (Deventer). Ondertussen zijn er allerlei nieuwe ontwikkelingen vanwege de oorlog in de Oekraïne, maar er is ook nog steeds veel animo bij de bewoners van het AZC, om kennis te maken met de Nederlandse cultuur en gewoontes. Maar vooral om elkaar te ontmoeten.

Tijdens een Meet & Eat avond ontvang je als gastgezin twee (of meer) vluchtelingen aan tafel en ga je samen eten. Samen eten verbindt, de ontmoeting helpt in de integratie en er ontstaat zoveel meer begrip over en weer.

Juist de ontmoeting is ook van grote waarde voor de gastgezinnen. Een greep uit de reacties:

“We hebben veel begrip gekregen voor hun situatie, maar ook gezellige, hartverwarmende mensen ontmoet!”

 “Wij hebben een ontzettend gezellige avond gehad met onze gasten. We hebben gelachen, gehuild, gezongen en uiteraard gegeten met elkaar. Het was voor ons allemaal een bijzonder mooie ervaring. Wij houden zeker contact met elkaar…”

Vind je het leuk om zoiets voor vluchtelingen te betekenen? Dan zijn we op zoek naar jou als gastgezin ! Je kunt zelf aangeven voor hoeveel mensen er plaats is aan tafel. Wacht niet te lang, meld je aan vóór 9 april 2024 !

Aanmelding als Gastgezin (Meet & Eat)

Ja, ik wil graag gastgezin zijn voor Vluchtelingen en meld me bij deze aan voor vrijdag 19 april 2024. Dan zijn er nieuwe plaatsgenoten welkom bij ons aan tafel!

  • Nadat u op de Verzend knop hebt gedrukt, krijgt u de bevestiging van deze aanmelding verzonden naar het door u ingevulde mail adres. Mocht u de bevestiging niet ontvangen, dan is er iets niet goed gegaan met deze aanmelding en willen we u vragen om nogmaals het formulier in te vullen.