37 Sinterklaas verrassingszakken via Present op de juiste plek!

02-12-2016

Voor het derde jaar op rij waren veel groepen bereid een Sinterklaasverrassingszak voor een ander gezin te maken. Dit jaar (2016) stonden er maar liefst 37 goed gevulde en met zorg samengestelde zakken klaar!

Op woensdag 30 november werden die door maar 4 teams van Sinten en Pieten thuis bezorgd. De cadeautjes werden enorm gewaardeerd, maar het was ook zo waardevol dat dat gepaard ging met een bezoek van Sint en Piet en er zodoende aandacht was voor iedereen.

Het was een intensieve middag voor de enthousiaste Present-Sint-teams. Maar wat hebben ze er ook van genoten en vonden ze het fijn dat ze dit mochten en konden doen!

We hoorden van hen:

  • Echt bijzonder dat in vrijwel alle gevallen de cadeaus zo goed afgestemd waren op de kinderen. Dat konden de kinderen en hun ouders enorm waarderen!
  • Ook de gedichten erbij waren vaak heel persoonlijk;
  • We zagen enorm dankbare en blije kinderen;
  • Iets lekkers voor het hele gezin, wat leuk dat dat ook in de zakken zat, naast de cadeautjes!

Een greep uit de reacties van hulpverleners de volgende dag (zij konden de gezinnen bij Present aanmelden)

  • Ik krijg me toch leuke foto’s en berichtjes binnen van de families waar Sint heen is gegaan!! Ze zijn zo blij en de kinderen zijn nog steeds helemaal onder de indruk!! Echt een super geslaagde actie!! Nogmaals erg bedankt!
  • Wat hebben de gezinnen weer genoten. Ik had gisteravond een bijna huilende vader aan de telefoon, zo fijn hadden ze het gevonden dat de kinderen zo verwend waren. En de aanwezigheid van Sinterklaas in huis, iets wat deze kinderen nog nooit beleefd hadden;
  • Geweldig bedankt namens de familie. Ze waren heel ontroerd… de kinderen waren ook zooooo blij!

sint-thuisMet toestemming, hierbij een foto van een huisbezoek. Het kindje durfde zelfs bij Sinterklaas op schoot.

Volgend jaar hopen we opnieuw rond Sinterklaas Present te zijn!

Lees meer...