Medewerkers Trouw Nutrition opnieuw Present voor de Community

25-09-2018

Op vrijdag 21 september waren ze weer Present, de ruim 50 medewerkers van Trouw Nutrition (vestiging Deventer). Jaarlijks zetten zij zich met elkaar in voor de community. Present zorgt daarbij voor de verbinding, de praktische invulling en zinvolle projecten die passen bij de groep.

Dit jaar werd er met elkaar gestart op de Heihoeve, een biologische boerderij van Dimence. Een start met veel wind en regen… Maar dat mocht de pret niet drukken. Het weer klaarde al snel op. En de zin om aan de slag te gaan bij de medewerkers was onverminderd groot! Het merendeel van de medewerkers ging aan de slag bij de Heihoeve. Een ander deel van de groep bracht de dag door bij Dimence aan de Nico Bolkesteinlaan (Brinkgreven) op de locaties Hermann Simon en Tollerink.

Met veel enthousiasme, inzet, technische kennis en plezier is er hard gewerkt. Bestraten bij de tunnelkas, overkappen van een deel van de kippenren, pannenkoeken bakken, schuurtjes opruimen en nog meer…

Om 16.30 werd de dag informeel afgesloten met een BBQ bij de Heihoeve. Wat een prachtige traditie om je zo jaarlijks een dag met alle medewerkers in te zetten voor de Community!

Lees meer...