Vertrek Margreet als Algemeen Coördinator

12-02-2019

Na bijna 8 jaar ga ik Present Deventer verlaten…

Present: verbinden, organiseren, coördineren, innoveren… Heel afwisselend, maar vooral enorm mooi èn dankbaar werk. Wat vond ik het fijn om daar een bijdrage aan te hebben mogen leveren!

Verrassend mooi dat er blijvend mensen zijn, steeds meer en opnieuw, die zich in willen zetten voor de ander. Uniek om via Present de aangeboden hulp te kunnen verbinden aan hen die het zo hard nodig hebben of waar aandacht zo welkom is. Ieder project is daarmee een nieuwe ervaring & blijvende herinnering. Je maakt echt verschil voor alle betrokkenen. Dat heb ik talloze keren aan den lijve ondervonden.

Vanaf 1 maart start ik als projectleider Bedrijfsvoering bij Rijnbrink. Via Rijnbrink ben ik betrokken bij de bibliotheken in Overijssel en Gelderland. Rijnbrink staat voor:
“Wij geloven dat de essentie van een leefbare samenleving is dat burgers kunnen meedoen in de samenleving. We zijn ervan overtuigd dat goed geïnformeerd zijn, beschikken over basisvaardigheden en alle vormen waarin wij ons cultureel uiten essentieel zijn om in verbinding te zijn én te blijven met de samenleving. Wij zetten ons hier iedere dag weer met passie voor in.”

Zo hoop ik me ook na Present, opnieuw maatschappelijk nuttig te maken. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Werken voor Present voelde voor mij persoonlijk als een Presentje en een feestje. Dagelijks mogen werken aan de beweging ‘waarin het steeds meer vanzelfsprekend wordt om iets voor de ander te doen’ . En daarbij zoveel verschillende mensen enthousiast en in beweging te krijgen.

Ik ben dankbaar voor alle lichtpuntjes die we met elkaar hebben verspreid. En voor de fijne samenwerking met mijn collega’s, collega-organisaties, hulpverleners, stakeholders, ambassadeurs, het bestuur, vaste vrijwilligers en de talloze vrijwilligersgroepen.

Donderdag 28 februari is mijn laatste Present-werkdag. Tot die tijd ben ik nog ‘gewoon’ Present, welkom aan de Lange Zandstraat. Bedankt voor het samen werken aan & geloven in een Deventer (en omgeving) waar mensen er zijn voor elkaar!

Groet, Margreet 

PS Mijn vertrek betekent nieuwe kansen voor nieuwe collega’s. Wie komt ons gezellige team versterken? Klik hier voor de beste vacatures ever :)!

Lees meer...