Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Niet Alleen!

Ook in tijden van crisis willen we er zijn voor iemand anders. Present heeft zich daarom aangesloten bij Niet Alleen die op wil komen voor kwetsbare mensen die het in deze tijd nog lastiger hebben dan anders. Wilt u deze mensen helpen door voor hen Present te zijn, klik dan op het bovenstaande logo.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Groepenbegeleiders gezocht!

Present De Wâlden helpt groepen om zich in te zetten voor een ander door een dag(deel) een praktische klus of een sociale activiteit uit te voeren. Present slaat op deze manier een brug tussen groepen vrijwilligers die zich willen inzetten en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Alle aanvragen die we krijgen komen van professionele maatschappelijke organisaties die in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel actief zijn. Alle projecten vinden plaats in deze beide gemeenten.

Wij zijn op zoek naar een of meerdere Groepenbegeleiders (vrijwillig) m/v

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de groep tijdens een project. Je bereidt samen met de groep de projecten voor en op de projectdag zelf begeleid je de groep (op afgesproken momenten).
Je draagt eraan bij dat het project voor alle partijen een succes wordt.

Jij:
o Vindt het mooi om je in te zetten voor anderen
o Bent flexibel
o Houdt van samenwerken
o Bent communicatief en sociaal vaardig
Wij:
o Bieden je een veelzijdige en uitdagende tijdsbesteding in een dynamisch en maatschappelijk betrokken organisatie
o Beschikken over een netwerk van maatschappelijke hulpverleners en initiatieven
o Geven je graag de gelegenheid werkervaring op te doen. Vrijwilligerswerk is een pre op je cv!

Ben je geïnteresseerd? We horen graag van je! Stuur een mailtje naar info@presentdewalden.nl of bel naar 06 – 18 75 04 16
... Lee meerSee Less

3 weeks ago

Alejandro heeft veel geleerd van zijn traineeship bij Present. Ooit hoopt hij zijn droom te kunnen verwezenlijken en als motivatiecoach op een podium te staan. Lees meer over zijn bijzondere droom op www.jongpresent.nl/alejandro-droomt-over-spreken-en-coachen/ ... Lee meerSee Less

3 months ago

Online voorlezen: iets wat nu wél kan!
"Vanmorgen heb ik een dame van 97 jaar gesproken. We zijn niet eens aan voorlezen toegekomen omdat we zo gezellig hebben gekletst! Bijzonder hoeveel raakvlakken we bleken te hebben. Echt een aanrader! Ik zou het graag nog een keer doen." Aldus een deelnemer.

In samenwerking met de medewerkers van Vattenfall Foundation, ING Bank en Coca-Cola European Partners hebben al 140 mensen online voorgelezen aan mensen in zorginstellingen door het hele land! Het is gezellig praten over toen en nu, contact maken en even tijd voor elkaar hebben. Zo voel je je online toch verbonden met elkaar! Wat fijn dat we dit ondanks alle maatregelen wél kunnen doen!

Ook benieuwd naar wat je nog wél kunt doen in coronatijd als je jouw talent wilt inzetten voor een ander? Kijk dan op onze website naar de vele mogelijkheden. Met 75 lokale stichtingen zit er altijd wel een stichting Present in jouw buurt! stichtingpresent.nl/alle-locaties/
... Lee meerSee Less

3 months ago

Nu te lezen in Actief, iets voor jou? ... Lee meerSee Less

3 months ago
Nu te lezen in Actief, iets voor jou?
Load more

Onze partners

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"