Projecten

 

Facebook

Regelmatig publiceren wij op Facebook projecten die via Present zijn uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de meest recente posts:

Opnieuw een prachtige klus geklaard. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft een bewoner van een seniorenwoning geholpen bij het schoonmaken van zijn huis en het snoeien van zijn tuin. En het resultaat van een dagje poetsen en snoeien mag er zijn! Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: dankjewel! ... Lee meerSee Less

3 weeks ago

Opnieuw een prachtige actie waarbij Stichting Present De Walden heeft bemiddeld.Het nieuwe huis van een alleenstaande dame werd in een dag tiptop behangen en geverfd.Geweldig! We hopen dat deze mevrouw zich in haar nieuwe huis snel thuisvoelt.
Iedereen die aan deze klus heeft meegewerkt: heel hartelijk bedankt!
... Lee meerSee Less

4 weeks ago

 

Comment on Facebook

Toppers 👍

Kanjers!!👌

Toppers 👍

+ View previous comments

Onze website is weer up to date!
Nieuwsgierig? Ga naar stichtingpresent.nl/dewalden/
... Lee meerSee Less

1 month ago

Onze website is weer up to date!
Nieuwsgierig? Ga naar https://stichtingpresent.nl/dewalden/

Diaconaal Platform Buitenpost maakt mensen blij!

In april hebben drie teams vanuit het diaconaal platform Buitenpost een aantal mensen heel blij en gelukkig gemaakt. Het 1e team heeft op 13 april een alleenstaande vrouw met een lichte verstandelijke beperking geholpen met haar verhuizing. Team 2 heeft op 19 en 20 april de woonkamer en keuken opgeknapt van een alleenstaande man die in een sociaal isolement leeft. Bij hem is geverfd en nieuwe laminaatvloer gelegd. Ook is een deel van zijn meubels is vervangen. Team 3 heeft op 20 april de voor- en achtertuin van een alleenstaande moeder met hersenletsel opgeknapt.
Iedereen die op de één of andere manier bij deze projecten betrokken is geweest: heel erg bedankt voor je bijdrage!
... Lee meerSee Less

2 months ago

Load more